rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH rodinný dom MVRH


rodinný dom MVRH (2013)

Pri navrhovaní tohto rodinnŕho domu sme sa pokúšali o zladenie súčasnej architektúry, reprezentovanej spodným podlažím, s tradičnejšou architektúrou vrchného podlažia, na požiadavku klientov. Dom je navrhnutý tak, aby sa otvaŕal do záhrady a zároveň poskytoval dostatok intímneho priestoru, chráneného pred pohľadom z okolitých pozemkov. Dom je opticky prepojený so záhradným domčekom, v ktorom je umiestnený sklad a wellnes zóna. Medzi objektami tak vzniká priestor chránený z troch strán, kde sme umiestnili terasové sedenie pre viacero ľudí, ale aj výrivú vaňu. Taktiež aj horné poschodie svojím tvarom umožnilo vytvoriť prekrytý, z troch strán uzatvorený terasový priestor, vhodný napríklad na čítanie, alebo učenie sa.